Кажи тогава как да реша малкия проблем с наклона след тези 10 комплекта дето си направил ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
вграждане на лупи алфа 156
Collapse
X
-
Аз съм правил с лупи Валео, а твоите са други, предполагам сам се сещаш че при различни модели монтажа е различен. Въпреки това знам как да ти ги оправя, но заради отношението ти ще запазя мнението за себе си.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от vladeto_ Покажи съобщениевиж за дължината не съм се замислял,но като сложих сега моите и за да светят нормално в земята голямо въртене падна и съответно оригиналните ми дълги светлини светят като тези за мъглата(пред колата)а тези за мъглата сигурно светят под колата,нз дали няма някъв вариант да ги наклоня при самия монтаж...
За какво са ти оригиналните дълги ? Твоите прожектори не са ли би-ксенон ? При би-ксенон прожектор се настройват само късите , дългите са ок - точно защото са през същата лупа , разликата е в позицията на преградата ....
Comment
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениеАз съм правил с лупи Валео, а твоите са други, предполагам сам се сещаш че при различни модели монтажа е различен. Въпреки това знам как да ти ги оправя, но заради отношението ти ще запазя мнението за себе си.
Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщениеОригиналните дълги светлини - имаш предвид рефлектора ?
За какво са ти оригиналните дълги ? Твоите прожектори не са ли би-ксенон ? При би-ксенон прожектор се настройват само късите , дългите са ок - точно защото са през същата лупа , разликата е в позицията на преградата .Alfa Romeo 1.4 TS 146 Junior
Alfa 147 1.6 TS Remapped by OEM
Alfa Romeo GT 1.8 TS
Yamaha R6
Comment
-
4 страници тема и не се разбира кои лупи са добри, кои са за препоръчване и кои да не се купуват. Още по-безумното, че някой примерно знае всичко, но не го кефело отношението на друг и няма да каже нищо.
Не е ли идеята на форума да си помагаме?
Comment
-
Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщение4 страници тема и не се разбира кои лупи са добри, кои са за препоръчване и кои да не се купуват. Още по-безумното, че някой примерно знае всичко, но не го кефело отношението на друг и няма да каже нищо.
Не е ли идеята на форума да си помагаме?
Относно лупите, някой правил ли е експерименти или измерване дали има съществена разлика в осветеноста на пътя при т.нар маркови лупи и китайските им аналози?
Comment
-
Току що монтирах вече фаровете надявам се за последен път утре на светло ще ги наснимам и ще си кажете мнението
п.с. които иска подробности нека ми пише,явно я тая тема си пазим тайни като малките децаAlfa Romeo 1.4 TS 146 Junior
Alfa 147 1.6 TS Remapped by OEM
Alfa Romeo GT 1.8 TS
Yamaha R6
Comment
-
Аз по сайтовете в нета намирам само лупи с ксенони за около 200-230лв и така като гледам не са на някакви познати фирми. Лупи на Valeo не виждам никъде.
Comment
-
Първоначално публикувано от vladeto_ Покажи съобщениеДа колега би ксенон е,но защо да не си запазя и оригиналните дълги(рефлектора) а не да ми свети в земята това ми е идеятаАз съм махнал крушките на оригиналните дълги.
Първоначално публикувано от hrsitow Покажи съобщение
Относно лупите, някой правил ли е експерименти или измерване дали има съществена разлика в осветеноста на пътя при т.нар маркови лупи и китайските им аналози?
Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщениеАз по сайтовете в нета намирам само лупи с ксенони за около 200-230лв и така като гледам не са на някакви познати фирми. Лупи на Valeo не виждам никъде....
Comment
-
Първоначално публикувано от vladeto_ Покажи съобщениее разбирам те щом от мен желаеш да изкарап някои лев,жив и здрав да сиAlfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Крайно време е в България да се научим, че безплатно отдавна вече НЯМА въпреки, че се подвизаваме в форум и уж си помагаме. Щом някой има, може и прави нещо и то добре в крайна сметка труда на този човек си има цена.
За да не се отклоняваме от темата и за всички интересуващи се от лупите нека да потърсят Valeo - high beam projectors за допълнителна информация.EX 156 1.6 TS
Comment
-
Първоначално публикувано от mik mik Покажи съобщениеИ аз вече съм с лупи, но не работятУж всичко точно и въпреки това няма признаци за живот. Помагайте, качил съм и снимки на схемата и окабеляването...
Съвета ми е да опишеш по-подробно какво свети и какво не свети за да може някой да ти помогне.
При мен в началото късите бяха ок, но включа ли дългите и всичко умираше.
Оказа се, че като включвам на дълги имам пад на напрежението към късите за части от секундата , всичко загасва, после понеже крушката е много гореща (по-високо налягане на газовете в крушката - трябва и още повече стартов ток ) баласта не може да я запали.
И това ставаше само когато крушката е вътре в прожектора. Оправих го с реле + кондензатори....
Comment
-
Там е проблема- самите лупи не функционират въобще, халогените и дългите са ок, но не мога да накарам ксенона да запали. Ползвам старите си баласти които работят със сигурност, крушите изглеждат ок..
Всичко ми излгежда ясно на пръв поглед, само не разбирам защо са изведени кабели за къси и дълги отделно само за 1 фар...
п.с. Ейнджълите умишлено не съм ги вързал.Alfa Romeo 147 "Selespeed"
sigpic
Comment
Comment